PowerPlay Manager онлајн Биатлон менаџер е игра која е во изработка и ќе можете да ја играте бесплатно.Ќе имате можност да направите Биатлон клуб и да се натреварувате против другите менаџери во светот.Ќе имате можност да направите поедник во Светски Куп или Светски шампион во вашиот Биатлон клуб.